zondag, april 21, 2024
GeneralTravel

Georgië vluchten: vind goedkope tickets online!

Georgië is een land in de Kaukasus van Eurazië. Het ligt op het kruispunt van West-Azië en Oost-Europa en wordt in het westen begrensd door de Zwarte Zee en in het noorden door Rusland. De hoofdstad en grootste stad is Tbilisi. Georgië is een unitaire semi-presidentiële republiek, waarvan het bestuur wordt gekozen door middel van een op stemmen gebaseerd systeem. In de traditionele tijd werden enkele vrije koninkrijken opgericht in wat nu Georgië is, bijvoorbeeld Colchis, later bekend als Lazica en Iberia. U kunt uw vlucht naar Georgië boeken via een online vliegticketmakelaar.

Te bezoeken plaatsen

1 SAVANNAH HISTORIC DISTRICT: Het Savannah Historic District omvat ongeveer een vierkante mijl, en beschermt de oude stad zoals die eruitzag ten tijde van de Burgeroorlog. De prachtige schaduwrijke pleinen omringd door liefdadige landhuizen, en de met stenen schoongemaakte lanen omzoomd door bomen gehangen in pluizig Spaans groen maken een standout onder de meest sentimentele stedelijke scènes van elke stad op de planeet. Meer dan een gedenkwaardig uitzicht, barst het Historic District uit zijn voegen van vakmanschap, cultuur, galeries en te bezoeken huizen.


2 GEORGIA AQUARIUM: Het Georgia Aquarium, het grootste aquarium ter wereld, herbergt meer dan 100.000 zeedieren in meer dan 10 miljoen liter nieuw en zout water. Hoewel de omvang ervan overweldigend kan lijken, zijn de displays onderverdeeld in verschillende onderwerpen om het bezoek meer betrokken en leerzaam te maken. Frosty Water Quest onderzoekt het koude waterleven over de wereldzeeën, met ongewone dieren zoals Australische gevleugelde slangen en Japanse krabben.


3 ATLANTA BOTANIC GARDEN: De 30-vaks kas naast Piedmont Park komt als een schok, midden in het centrum van Atlanta. Deze vier-seizoenen fascinatie heeft altijd iets in bloei, van de voorjaarsknobbel show tot de prachtige herfstbladeren, en elk moment van het jaar vervoeren de enkele overdekte groene behuizingen de gasten naar de tropen. Het Fuqua Orchid Center toont orchideeën in alle vormen en kleuren, terwijl het High Elevation House het verbazingwekkende assortiment planten uit de nevelwouden van de Andes laat zien.


4 CENTRUM VOOR BURGER- EN MENSENRECHTEN: Toegewijd aan de ontwikkeling van sociale vrijheden in de Verenigde Staten en des te uitgebreider aan de strijd voor mensenrechten over de hele wereld, is het Center for Civil and Human Rights een dynamische en bekwame ervaring die gasten oog in oog brengt met een van de beste sociale activiteiten van de late geschiedenis.


5 MARTIN LUTHER KING JR. NATIONAL HISTORIC SITE: De Martin Luther King Jr. The National Historic Site in Atlanta bevat de oorsprong en het graf van deze beroemde sociale gelijkheidspionier. Op een onafhankelijk geleide reis door dit tweedelige gebied, kunt u het huis zien waar Dr. Ruler werd verwekt, een deel van een heropgericht stuk van bescheiden woningen. Hier staan ook de Ebenezer Baptist Church, waar een docent een intrigerende voorstelling geeft van de rol die deze gemeente in het gebied speelde. Het Freedom Hall Complex bevat shows, en vrijwilligers van brandweerkazerne nr. 6 vertellen over de plaats van deze huidige kazerne in het groepsleven.

Beste tijd voor een bezoek

Beste tijd om Georgia te bezoeken. De beste tijd om Georgië te bezoeken is aan weerszijden van de late lentewarmte en de gestolde winter – in mei, juni en september. De moerassen rond Tbilisi zijn bijzonder broeierig en benauwd in de midzomer – terwijl de bergen koeler en droger zijn. Het kan erg druk zijn tijdens de vakantie in september.

Luchthaventerminals Informatie

De basis grenst aan de stad Warner Robins, GA. met Macon, GA op 15 mijl ten noorden en Atlanta, de hoofdstad van de staat, ongeveer 100 mijl naar het noorden op de Interstate 75. Florida is binnen vier uur rijden ten zuiden op de interstate. Een doel van enthousiasme hier op Robins AFB is het Museum of Aviation, de vierde grootste luchtvaarttentoonstellingshal in de Verenigde Staten met een opeenstapeling van meer dan 90 vliegmachines verspreid over een tijdperk van vliegen en is eveneens de thuisbasis van de Georgia Aviation Hall of Fame.